Loosduinsekade 298, 2571 CC Den Haag

}

Ma-vr 08:00 – 18:00 uur

N
Eigen trainingsruimte
N
Ruim 60 jaar ervaring

Enkelklachten en voetklachten

Enkel en voetklachten kunnen voor ernstige belemmering zorgen in uw mobiliteit. Voor veel mensen is lopen vanzelfsprekend, maar wanneer een wandeling extra moeite kost door een pijnlijke voet of enkel kan dit een behoorlijke opgave worden. 75% van de Nederlandse bevolking ervaart wel eens voet-en enkelklachten en is daarmee een veel voorkomende klacht bij ons in de praktijk.

Oorzaak en ontstaanswijze;

Klachten aan de voet of enkel kunnen ontstaan door het verzwikken of verstuiken van uw enkel tijdens het wandelen of sporten. Een gescheurde enkelband of overbelasting van pezen zorgen dan voor de klachten. Toch ontstaan voet of enkel klachten voornamelijk door een verkeerde beweging, overbelasting of wanneer u valt. Wanneer u regelmatig op hoge hakken loopt, vergroot u de kans op voet- en enkelklachten. De klachten kunnen ook het gevolg zijn van een medische aandoening zoals artrose of reuma.

Klachten en verschijnselen

Een stekende pijn en gevoeligheid bij het aanraken van de pijnlijke plek zijn uitingen van voet- en enkelklachten. Tevens kunnen er zwellingen ontstaan en is er roodheid zichtbaar. Bij deze klachten kunt u moeite hebben bij het bewegen van voet of enkel en voelen deze stijf aan.

Wilt u een afspraak maken voor uw enkel en voetklachten?

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook met ons contact opnemen via info@fysiotherapieloosduinsekade.nl of 070-3459212.

 

Locatie Loosduinsekade

Loosduinsekade 298
2571 CC Den Haag

Locatie Basic-Fit Zuiderpark

Meester P. Droogleever Fortuynweg 99
2533 SP Den Haag

Tel: 070-3459212
Email: info@fysiotherapieloosduinsekade.nl

 

 
 
×