Loosduinsekade 298, 2571 CC Den Haag

}

Ma-vr 08:00 – 18:00 uur

N
Eigen trainingsruimte
N
Ruim 60 jaar ervaring

(sport)revalidatie Den Haag

Wanneer u blessures heeft opgelopen tijdens het sporten of uw dagelijks werkzaamheden, kan revalidatie een goede behandelmethode zijn in het verhelpen van uw klachten. Dit doen wij door met een sport gerichte aanpak met u aan de slag te gaan. Door middel van (sport)revalidatie kunnen wij de blessure(s) en klachten verminderen en ervoor te zorgen dat u weer prestatie klaar bent.

 

Wat is Fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelingsmethode gericht op pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten, spieren, pezen, zenuwen en banden. Fysiotherapie vermindert en voorkomt uw klachten zodat u weer pijnvrij kunt bewegen. Onze fysiotherapeut behandeld uw klachten doormiddel van verschillende behandeltechnieken. Hier kunnen oefeningen bij komen kijken die je samen met de fysiotherapeut uitvoert. Ook zullen wij u indien nodig van deskundig advies voorzien.

Voor de meeste klachten kunt u terecht voor een fysiotherapie behandeling. Bij de intake waarbij de klacht onderzocht wordt, wordt duidelijk gemaakt of wij fysiotherapie of een andere behandelmethode zullen toepassen.

 

Wanneer is revalidatie van toepassing?

Revalidatie kan nodig zijn bij allerlei verschillende aandoeningen en/of operaties. Er zijn hier in verschillende behandelingen met betrekking tot de klachten die u ervaart. Tijdens het intakegesprek bekijken we wat uw doelen zijn en welke klachten u ervaart. Dit kan variëren van het normaal functioneren in het algemeen dagelijks leven of tot het terugkomen in de (top)sport.

 

Operaties en blessures

Revalidatie kan na verschillende operaties nodig zijn. Wij hebben een aantal voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

  • Nieuwe heup
  • Nieuwe knie
  • Voorste kruisband reconstructie
  • Hartoperatie
  • Liesblessure
  • Knieblessure
  • Enkelblessure

 

Maak direct een afspraak voor (sport)revalidatie

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook met ons contact opnemen via info@fysiotherapieloosduinsekade.nl of 070-3459212.

 

Locatie Loosduinsekade

Loosduinsekade 298
2571 CC Den Haag

Locatie Basic-Fit Zuiderpark

Meester P. Droogleever Fortuynweg 99
2533 SP Den Haag

Tel: 070-3459212
Email: info@fysiotherapieloosduinsekade.nl

×